dissabte, 23 de desembre del 2017

CONCERT DE NADAL

És perfecte acabar el trimestre amb un concert de Nadal tan fantàstic. És una bona manera de concloure aquests primers mesos de curs. Heu fet molt bona feina i us felicito.
A més a més vull donar les gràcies a totes les persones que ho fan possible. Per començar, vosaltres, els alumnes que viviu  amb entusiasme aquestes dates, i m'incloc a mi també, que ens il·lusionem amb la màgia del Nadal. No hi ha res més bonic que compartir aquests sentiments. Heu cantat molt i molt bé i també felicito als presentadors!
Agraeixo tota la col·laboració dels mestres (que han decorat, gravat, fotografiat, ajudat a pujar a l'escenar, a tancar i obrir les cortines, a presentar el concert, a millorar l'equip de so...), del Jordi i de totes les mares que han decorat el gimnàs perquè es transformés en un bon escenari pel concert. També vull donar les gràcies a totes les famílies per haver fet les estrelles que us vam demanar i que han brillat al concert i pel regal que ens heu fet als i les mestres. I per acabar, moltes gràcies a la Judith i a l'Aila per aquest ninot de neu tan preciós!
Us desitjo un Bon Nadal i un Feliç 2018!
M'agrada el Nadal!
(Us deixo algunes fotos, però no en tinc de totes les persones que van decorar el gimnàs. A totes: moltes gràcies!)














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada