diumenge, 3 de desembre del 2017

L'AUDITORI

El dijous 30 de novembre vam anar amb 5è i 6è a l'Auditori. Una sortida de matí en la qual vam poder veure aquesta sala de concert de Barcelona i els músics de l'OBC que van interpretar tretze peces d'autors diversos. El concert porta com a títol Tocats per l'Obc.
Una de les peces que més va agradar als alumnes, i que prèviament l'havíem treballat a classe, va ser La màquina d'escriure de Leroy Anderson.
AQUÍ hi ha l'enllaç de l'obra en una altra actuació.
La posada en escena va estar molt bé: fan interactuar en algun moment al públic, hi ha una pantalla gegant amb algunes imatges i alguns músics i actors fan una mica d'animació.
Els i les alumnes es van fixar bé en els moments previs al concert: afinació, concertino i director saludant al concertino i al públic. També van fixar-se en els instruments de corda fregda que en alguns moments feien pizzicatos (la família de corda fregada l'hem estat treballant relacionant-la amb Antonio Vivaldi, que és el músic que treballem aquest curs)
Us felicito per la vostra atenció i la vostra elegància! També vam felicitar a la Jana de 6è A que just el dia del concert era el dia del seu aniversari (i casualitats de la vida, el curs passat també va coincidir el seu aniversari amb una audició que vam anar!). Moltes felicitats, Jana!



























 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada